سه‌شنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۳
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و استاندار به مناسبت حضرت انتخاب حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای به رهبری

حوزه/ نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی و استاندار خراسان جنوبی در پیام‌های جداگانه‌ای انتخاب حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای به عنوان سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفتند و آن را نشانه استحکام ساختار نظام و تداوم مسیر ولایت دانستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بیرجند، حجت الاسلام و المسلمین سیدعلیرضا عبادی نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی و سیدمحمدرضا هاشمی استاندار خراسان جنوبی با صدور پیام‌های جداگانه‌ای انتخاب حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای به عنوان سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران از سوی مجلس خبرگان رهبری را تبریک گفتند.

حجت الاسلام و المسلمی عبادی در پیام خود با اشاره به جایگاه ولی‌فقیه جامع‌الشرایط اظهار کرد: ولی‌فقیه کسی است که با آگاهی کامل از قوانین دین مبین اسلام، چنان از خود تهی و در توحید ذوب باشد که به اسلام مجسم تبدیل شود و این بالاترین نعمت پس از پیشوایان معصوم(ع) است.

وی با اشاره به روزهای پس از شهادت حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای(قدس‌الله نفسه الزکیه) افزود: مردم شایسته ایران اسلامی در این چند روز با نگرانی در انتظار اعلام نظر کارشناسان و خبرگان رهبری بودند اما با اعلام نتیجه آرای مجلس خبرگان و معرفی حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای، گویی دوران آن پیر باکفایت در چهره‌ای جوان از سر گرفته شد و اندوه مردم به نشاطی فعال برای احقاق حق و مبارزه با ستمگران تبدیل شد.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی در پایان این انتخاب را به مردم ایران تبریک گفت.

همچنین سیدمحمدرضا هاشمی استاندار خراسان جنوبی در پیامی با تسلیت شهادت رهبر پیشین انقلاب اسلامی اظهار کرد: داغ سنگین از دست دادن این بزرگمرد نه تنها ملت ایران بلکه مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان را در بهتی عظیم فرو برد.

وی با اشاره به حضور گسترده و بصیرانه مردم در روزهای اخیر افزود: حضور به‌موقع، دشمن‌شکن و وحدت‌آفرین مردم در میدان، دسیسه‌ها و خدعه‌های دشمنان را خنثی کرد و نشان داد ملت ایران همچنان پایبند آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: مجلس خبرگان رهبری نیز در چنین شرایط حساسی با تصمیمی متقن و قاطع در انتخاب حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای به عنوان سومین رهبر انقلاب اسلامی، بار دیگر دشمنان اسلام و ایران را مأیوس کرد.

هاشمی این انتخاب را نشانه استحکام ساختارهای قانونی جمهوری اسلامی و استمرار مسیر ولایت در صیانت از عزت و استقلال کشور دانست و افزود: همبستگی ملی و انسجام اجتماعی حول محور ولایت فقیه می‌تواند ایران اسلامی را از تهدیدات دشمنان مصون بدارد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که مردم خراسان جنوبی همچون گذشته با روحیه وفاداری به آرمان‌های انقلاب و تبعیت از ولایت، در مسیر حفظ استقلال، امنیت و عزت ایران اسلامی نقش‌آفرین باشند.

انتهای خبر/11

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha